O NAMA

Preduzeće Somil Lapovo je osnovano i registrovano 1994. godine kao mala porodična firma u vlasništvu porodice Miličić i pod rukovodstvom g. Slaviše Miličića.

Iz godine u godinu Somil Lapovo se razvija, investira i ulaže u osnovna sredstva, kvalitativno i kvantitativno unapređuje svoju tehnologiju i proizvodnju, zapošljava nove kadrove, konstantno unapređuje delatnost, širi svoje tržište i uticaj, tako da je danas svojim dvadesetpetogodišnjim iskustvom i tradicijom postao respektibilna proizvođačka kuća. Somil je danas firma koja zahvaljujući svojim solidnim kadrovskim, proizvodnim, skladišnim i transportnim kapacitetima i svoj drugoj potrebnoj logistici, pokriva značajan deo srpskog i tržišta regiona.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja sredstava kućne hemije: šamponi za kosu, tečni sapuni za ruke, omekšivači i izbeljivači rublja, tečni deterdženti za pranje posuđa, sredstva za pranje i održavanje staklenih površina, demineralizovana voda, odmašćivači, osveživači, sredstva za čišćenje, održavanje i dezinfekciju svih vrsta podova, sanitarnih instalacija i prostora…
Ovo su samo grupe proizvoda koje prepoznatljivim robnim markama i brendovima kao što su Extra, Adut, Bono, Naturo, Peri, Fresh Wind i drugi, obuhtavaju zavidan asortiman od preko stotinu bar-kodova različitih zapreminskih pakovanja, mirisnih i koloritnih varijanti.

Pored sredstava kućne hemije Somil Lapovo vam trenutno može ponuditi i razblaženu sirćetnu kiselinu do 4% ili 9%, aromatizovanu sirćetnu kiselinu, kao i esenciju 80%, takođe u više različitih zapreminskih pakovanja.
Somil, za potrebe plasmana svojih proizvoda sam proizvodi i svu potrebnu ambalažu.

Naši principi, ciljevi, misija i vizija su briga i borba za svakog kupca, da kvalitetnim proizvodom, isplativom i izbalansiranom cenom i posvešćenošću zadovoljimo potrebe, ulepšamo i poboljšamo život svakog našeg potrošača, da izgradimo dugotrajan i stabilan odnos sa svakim partnerom, da bismo postali i ostali jedna od vodećih kuća u ovoj vrsti proizvodnje.